Edebiyat Kulübü

Bu Bahara Her Şey Dahil..

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #17915 Yanıtla
    tuna
    Katılımcı

Bahar geldi. Kimi gün güneş açmakta, sıcacık ısıtmakta üşüyen bedenlerimizi. Kimi gün sisli. Böyle günlerde de gizli gizli açmakta çiçekler.
    Ara sıra yağmur yağmakta, böyle zamanlarda da yürümek sakince yağmurun altında. Ağaçlar yeniden yeşillenmekte. Her baharın başlangıcı gibi yeniden doğmakta insan.
    Yazın habercisi bahar geldiğinde dur durak bilmez insan yüreği, bir başka alemde olurum bende.. Şımarık şımarık ortalıkta dolanıp, şımarıklık yapmak istiyorum. Koşa koşa nefessiz kalıp, kalp atışlarımı dinlemek istiyorum.
    Yağmurun altında kollarımı iki yana açıp dönmek istiyorum. Tüm çocukların yanaklarından mıncırmak istiyorum. Serserilik yapmak istiyorum. Olur olmaz her şey ile dalga geçmek istiyorum. Başı boş dolanmak istiyorum bir sokak kedisi gibi, amaçsız. Birazda umursamaz olmak istiyorum. Zıplatmak istiyorum yüreğimdeki tüm duyguları karşı kıyıya. Tevazu nedir bilmeden yaşamak istiyorum.
    Dilini dinini bilmediğim bir ülkeye bir uçak bileti almak istiyorum. Sadece gidiş olsun. Sonra bu uçağa zamanında yetişemeyip, kaçırmak istiyorum. Uçağın ardından el sallamak istiyorum.
    Bu sefer kaçırdığım hiçbir şeye üzülmek istemiyorum. Aksine kahkahalarla gülmek istiyorum kaçırdıklarıma.
    Bu sefer ben değil, siz kaybettiniz demek istiyorum.
    Sorunlardan ve sorumluluklardan kaçmak istiyorum köşe bucak.
    İnatlaşmak istiyorum, bütün düşüncelerimle iyi ilişkiler içinde olmak istiyorum.
    Sonraki an, her an, yeni bir an daha bir an’ı yaşamak istiyorum.
    Kendi kendimin, kendimce yeniden kendimi fark etmek istiyorum.
    Bu bahar, her bahar olduğu gibi yeni bir bahar isteyim beni şaşırtmaz.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
Yanıtla: Bu Bahara Her Şey Dahil..
Bilgileriniz: