Edebiyat Kulübü

dağınık düİler

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #17789 Yanıtla
    tuna
    Katılımcı

Gece bitti, ölü bir kelebek kaldı geriye, akıamdan giren odama.
    Gece bitti, ay beni terketti, sükun sustu, sabah söylenmeye başladı.
    Bitmişti gece, ???k engelliyordu kayan yazıları görmemi.
    Bitmiştim, uyanmıştı benden başka herşey belki de.
    Ben tutulmuştum, sen ???ldıyordun, karanlık yansıyordu.
    Yazı bitmişti, gece gibi, karanlık gibi, yere dü?en yaprak gibi, koyulmuştu nokta satır sonuna.

İki tür aşkı tanıyordum. Biri sahip olma isteğiyle bağlıyordu, dişeri asla sahip olamayacağını bilerek. Üçüncü türe ho? geldin demiştim, yakındı biliyordum. Uykusuzluk kaçınılmazdı uykudayken bile. İki yüzü vardı parlayan ayın. Ay ışığında bir yüzü daha çıordu güzellişinin. Gerçekler oldukça güzeldi seninle, öğrendim. İkinci kere tanımıştım seni. Üçüncü saklanığımı anlamsız buluyordum bu yüzden. Kaybetsemde kazanmıştım anlıyor musunuz? Koca bir gemideydim ve dalgalanıyordu gözlerimin önünde bir ceylan. Sanıldığının aksine bir yükseklikteydim ve zaten düşüyordum, engeller boşaydı. İki gözüm iki dizimdeydi, iki kolum bulmuştu birbirlerini bacaklarımın çevresinden dolanarak. Kapalıydım gözlere ama düşüncelerimin sergisi açıktı. İki kelimeydi söyleyeceğim, ama tek bir hakkım vardı ölmeye.

Sil gözlerinden akan anıları güzelim. Ölürüm boş bakışlarındaki dolu manzaraya. Önerimin farkındalığı eksik olmasın cevabında. Hala saplıyorsun, çıkar vücudundaki iıneleri, beni batır yalnızlığına. Gelişiyor beynimin seni düşünen taraflarındaki hayali kaslar. Yazın ortasında rüyaları beyaz kılar yapan karlar, bazen inci gibidir notalar, bazen tecavüzüdür insanın ruhuna şarkılar, sevginin miktarı değil tadı yeter, sevgi varsa mutludur dü?en damlalar. Damlacığım, ablacığım, izliyor musun beni, hatırlıyor musun seniş

Aycan ARICAN

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
Yanıtla: dağınık düİler
Bilgileriniz: