Sony Ericsson Xperia Arc

Tasarım ödülü almış bir telefon. Hem şık hem de işlevsel tasarımıyla dünyanın en prestijli ödüllerinden reddot 2011 tasarım ödülüne layık görülen Xperia Arc, parlak ekranı ve süper ince tasarımıyla dikkat çekiyor.

Beklendiği üzere multimedya yetenekleri üst sınırda tutulan cihaz, Sony Exmor 8,1 megapiksel kameraya, video ve fotoğrafları HD aktarabilen HDMI televizyon bağlantısına sahip. Makinede Android işletim sisteminin son sürümü 2.3 Gingerbread kullanılıyor.

Makinenin ekranı 4.2 inç boyutunda ve 854×480 piksel çözünürlüğe sahip. Dahili 1 GB depolama alanı bulunan cihaz elbette harici bellek (32GB’ye kadar) kabul ediyor. Kullanılan işlemci 1GHz Qualcomm.

Facebook ve Foursquare gibi sosyal medya araçlarını tek ekrandan kullanmaya imkan veren Timescape uygulaması da sosyal medya tutkunları için ideal. Firma bültenine göre ürün 26-28 Mayıs tarihlerinde Kanyon’daki Xperia’nce Zone’da bütün kullanıcıların beğenisine sunulacak.

  • Genel: GSM 850/900/1800/1900 MHz, 850/900/1900/2100 MHz, 7.2Mbps HSDPA UMTS HSUPA 5.76Mbps şebeke bağlantıları.
  • Form faktörü: Dokunmatik bar telefon.
  • Boyutlar: 125 x 63 x 8,7-10 mm, 117 gram ağırlığında.
  • Ekran: 4.2″ inç büüklüğünde 16M renkli TFT dokunmatik ekran, 854 x 480 piksel çözünürlüğünde.
  • İşlemci: Qualcomm MSM8255 1 GHz hızında Snapdragon platformu işlemci.
  • İşletim Sistemi: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Bellek: 287MB bellek, 512MB RAM, microSD kart yuvası, 8 GB kart kutu içerisinde geliyor.
  • Kamera: , yüz tanıma ve dokunmatik odaklı ve LED flash destekli 8 megapiksel otomatik odaklı kamera ile; 720p video kaydı 30fps’de.
  • Bağlantılar: Wi-Fi b / g / n, microHDMI yuvası, Bluetooth 2.1 ile A2DP, standart 3.5mm kulaklık girişi, microUSB portu, GPS alıcısı ile A-GPS,
  • Diğerleri: Sony Ericsson Timescape UI, dahili ivmeölçer, yakınlık sensörü, Sony Bravia Mobile motoru, çoklu dokunmatik giriş ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzey.

tuna

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir