Bodrum Mazı Akkaş Pansiyon
Gökova Körfezinin eşsiz güzellikteki Mazı Sahilinde bozulmamış doğası ve insanıyla aile işletmesi olarak hizmet veren Akkaş Pansiyon da “Hizmette sınır yoktur”
Pansiyonumuz denize 150 metre mesafede olup, portakal ağaçlarının gölgesinde huzur dolu bir tatil için idealdir.
Akkaş Pansiyon da Sabah kahvaltilarinda sınırsız çay – kahve, ev reçelleri, sizin için özel olarak temin edilen hakiki bal, taptaze yumurta, zeytin, zeytin yağı, kendi bahçemizde yetişen organik domates, salatalık, nane, kekik ve çeşit çeşit peynirler sunulur.
Öğle ve akşamları arzunuza göre yemekler pişer, kendi tuttuğumuz balıklardan yiyebilirsiniz.
Aktiviteler:
Akkaş Pansiyonda bangır bangır müzikler, aşırı kalabalık ararsanız bulamazsiniz. Ama arzu ederseniz bunun için Bodruma giden araçlardan birisine binerek bu isteğinizi de gerçekleştirebilirsiniz.
Dilerseniz teknemizle yakın koyları gezebilir, geceleri gökyüzünde ne kadar çok yıldız oldugunu farkedebilirsiniz.
Tertemiz denizimizde yüzerken denizin altında eski uygarlıkların kalıntılarını görebilir, modern dünyanın insanı nasıl da yabancılaştırdığını daha çok hissedersiniz.
Buraya yalnız ya da dostlarinizla gelmenizde hiç fark olmadığını kısa zaman içinde farkedebilir, dönüşünüzde bir dahaki gelişinize kadar yeni dostlarınızın sizi, sizin onları özleyeceğinizi düşünürsünüz.
AKKAŞ SEYAHAT İsmail akkaş :özel seyahatleriniz itinayla gerçekleştirilir. Aracımız hertürlü konfora sahiptir. Koltuklarımız sigortalıdır. Wolkswagen klimalıdır!İRTİBAT TLFN:05425618542
Fiyatlarimiz: Kisi basi kahvaltı (köy kahvaltısı) dahil 30 TL veya iki kişi 50 TL kahvaltı dahil
Tam pansiyon (üç öğün yemek) 50 TL/ Kişi başı. (içeçekler hariç)
| Odalar | 1 kişilik | 2 kişilik | 3 kişilik | Suite | Apart |
| Adet | |||||
| Fiyat (Sezon) | 30 TL Kahvaltı dahil | 50 TL kahvaltı dahil | 70 TL kahvaltı dahil | ||
| Fiyat (Sezon Dışı) |
